chrissostina

Måste spy mer...

Kategori: Allmänt

Kristendom...Vad är det för er??
För mig är det att tro på en Frälsare, en som kommer att väcka liv i oss igen en vacker dag...
Jag tror på ett liv efter detta, jag tror på att det finns en högre makt som skapat oss, som ordnat med allt som händer... Ibland förstår jag inte varför vissa saker blir si och så men jag vet att en dag kommer jag få svar på det!
Naa detta var ju nu en liten ( ) Gallan jag spyr är illgrön och brännande och det är över att alla år jag jobbat här om och om igen fått frågorna...Är du kristen? Varför går du inte på bön? Visst är du väl kristen?? Osv...
JA JAG ÄR I MITT TYCKE KRISTEN!!! Jag har fått en kristelig uppfostran som mina föräldrar försökt pränta i mig!

Jag försöker följa den "gyllene regeln" men ibland snubblar jag men det är kanske mänskligt för det gör synnerligen andra som är "mer kristna än jag".

Hmm hur bidde de så här nu då??? :O Alltså stor text??? :O :O :O
 
 
Naa har jag eller andra för den delen rätten att döma vem som är vad?? Svar:NEJ!
Såå varför gör vi då det?? Några har jag som dyker upp då och då och jag gillar många av dem rätt skarpt...
Min son däremot har det nog betydligt mycket ensammare än jag, tror jag...
Den släkten tål inte hans far som det ploppar grodor ur ibland och mig jaa jag är bara en krånglig idiot!
Resultat?? Jo en son som bara är med sina föräldrar...
Ärligt talat ber jag om att han ska få lämna jordelivet samtidigt som den sista av hans föräldrar...
HAN om någon blir ENSAM här...
Jag har ju min far, min son o hans far men han??
Många tårar har jag fällt och fler faller trots att jag är överlycklig över att åtminstone blivit ärad att få låna den finaste av fina söner :)
 
Håller jag på att bli tokig??
Hoppas inte...Hoppas inte...

2 b or not 2 b

Kategori: Allmänt

Ibland orkar jag bara inte med all galla folk spyr ut på varann och till vilken nytta? För nån vecka sen fick jag en skopa skit när jag ringde och beställde grillat och inte förstod att personen som tog upp beställningen även tog upp en beställning "live" vid sidan av min...Denne sa hej då och samma gjorde jag och la på, för jag trodde ju det var mig denne syftade på...Inte många minuter efteråt åkte jag på en helt enligt mig ogrundbar utskällning...Jag skulle minsann inte tro att jag var den enda människan här på jorden och bara slänga på luren...HALLÅÅÅÅ sa du nånsin att du hade andra kunder som du tog upp beställningen av?? Svar: NEJ!
Jag blev ärligt talat väldigt ledsen...Sen allt annat den sa si och den sa så och den sa att den sa... :( SKIT I VAD DEN SA!! eller INTE SA! Fattar inte varför folk inte lever sams mer...Den lilla tid vi ändå ska nöta på varann här i livet är rätt så kort så varför inte göra den lite kul? Naa ska iaf vara ensam så mkt som möjligt även om det många gånger är alltför tungt men jag har ju min lilla familj. Eller har jag? Är nog mest helt allena iaf...Åh så jag saknar min mams o moster som hade svaret på allt eller så löstes iaf världsproblemen när dom var i närheten... Jag vill inte och orkar inte mer... :(